Derute.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Derute.no er en frilufts- og actionsportbutikk som er litt "der ute." Startet av entusiaster for entusiaster.

Vi tilbyr unike produkter av god kvalitet - spesielt tilpasset nordiske forhold.

Vi ønsker å gjøre valget enkelt for deg ved å tilby gode produkter og god rådgivning. Hva som er et bra og riktig produkt er ikke like enkelt å finne ut av i kaoset hos de store kjedene. Desverre blir vi anbefalt produkter basert på hva butikker har høyest marginer på. Vi i Derute velger produkt basert på egne erfaringer og hva vi selv ønsker å benytte oss av når vi er der ute. Vi startet Derute fordi vi ønsker å gi oss selv, og dere de råeste og beste produktene.

Vi må også nevne at ingen av oss går på topptur i lycra, eller jager gram når vi skal ut i fjellet. Det reflekteres også i vårt produktutvalg og anbefalinger. Vi har kanskje ikke de letteste skia og teltene, med du kan være helt sikker på at vi har det vi mener er de beste og råeste produktene! Ingen av oss ofrer ett gram skiglede for at vi ikke orker å ta med oss de ekstra gramma opp på toppen! Thats right, lycra bros!

Send oss en epost på post@derute.no hvis det er noe vi kan hjelpe deg med! Om vi hører fra deg eller ikke, så er en ting sikkert: Vi ses der ute! 

Vil du se noen av produktene våre? Vi har et showroom på Ullern i Oslo hvor du selvsagt er hjertelig velkommen - bare husk å avtale tid. 

Du treffer oss enklest på mailadressen som er oppgitt over, eller på telefon 91100208. 


Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke