Derute.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Produkter fra Ambassadører

 

CREW DerUte

 

Her er den – vår lille flokk med Deruteambassadører!  En litt broket forsamling er det men jaggu dekker den et bredt spekter av ferdigheter, personligheter og ikke minst hengivenhet.  Dette til aktiviteter sterkt knyttet til Derute sine produkter og visjoner. 

 

Gjenget smykker seg med titler som skibums, ingeniør, rektor, student, økonom, dumpster diver, mediaguru, fotograf, tømrer, dykker, grafisk designer etc, etc, og som dere skjønner av antall ambassadører versus titler, så er dette en fin bukett med allsidige typer, som er akkurat passe "der ute" etter vår smak...

 

De er alle brukere av våre produkter, året rundt og til alle døgnets tider.  Vi er med det sikret konstant tilgang til erfaringer gjort ute i felten noe som igjen medfører at vi kan stå rakrygget bak våre anbefalinger til deg som kunde av Derute.   Og ikke nok med det..., de bidrar regelmessig med interessant innhold og bilder som vi mer enn gjerne deler med dere. 

 

For at du skal bli bedre kjent med hver og en av de har vi valgt å presentere de i en bio, i dette galleriet.  Har du spørsmål til de i forhold til produkter eller annen relevant informasjon er det bare å fyre løs så skal vi videreformidle.

 

Denne flokken er vi stolte av og de er med på å gjøre oss i Derute.no bedre!

 

 

 

Viser 0 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke